Rozsdás kerti szobrászat Corten Acél

Rozsdás kerti szobrászat Corten Acél

Cor – Ten Acél időjárásálló acél, amelyet pontosabban "légköri korrózióálló acélnak" lehetne nevezni.
Csevegj most

Termék részletek

Rozsdás kerti szobrászat Corten Acél

Cor – Ten Acél időjárásálló acél, amelyet pontosabban "légköri korrózióálló acélnak" lehetne nevezni.


Ez egy réz-króm ötvözött acél - ez az ötvözet nagyobb ellenállást mutat a légköri körülményeknek, összehasonlítva más ötvözetlen acélokkal. Kémiai összetétele elősegíti a tapadó korrózióvédő réteg korai kialakulását, amikor az elemekkel érintkezésbe kerülnek.

A Corten nagyon népszerű acél, rusztikus és esztétikai megjelenés miatt. Időjárásálló acél, amely reagál a légkörben levő természetes elemekre, és kialakítja a saját rozsdavédő rétegét. Ez a réteg idővel folyamatosan pótolja magát, ezért az acél általában nem igényel semmilyen külső kezelést.


Az acélt különféle alkalmazásokra használják, mind szerkezeti, mind kozmetikai célokra, beleértve a hídépítést, a szerkezeti keretet és az épületszerkezetet.


Mi vagyunk a Simens beszállítói, megbízható termékeket kínálunk, gyors szállítást, versenyképes árat kínálunk az ügyfeleknek, becsületes emberek, a meleg szívvel történő ellátás kötelességünk. Vegye fel velünk a kapcsolatot! Mindenki számára hasznos üzleti kapcsolat létesítése!

Műhely:

1.Production Std: ASTM, ASME, JIS, DIN, BS, EN,
2. Szállítási állapot: HR, TMCP, Q&T, N, T, N & T, Z15, Z25, Z35, Ultrahangos teszt, Éles V-bemetszéses ütésteszt, HIC-teszt stb.
3. Méret vastagsága: 5 mm ~ 650 mm; Szélesség: 1200 ~ 4200 mm; Hossza: 3000 ~ 18800mm
4. Kereskedelmi feltételek: FOB, CFR, CIF
5. Fizetési feltételek: T / T, láthatatlanul visszavonható L / C

Műhely:


Szakterületünk a kiváló minőségű acéllemez és acéltermékek szószeres forgalmazása.
Várom, hogy hosszú távú partnere lehessen, és fiatalabbá váljon. Az Ön acéligényének megoldása,


Mi vagyunk a Simens beszállítói, megbízható termékeket kínálunk, gyors szállítást, versenyképes árat kínálunk az ügyfeleknek, becsületes emberek, a meleg szívvel történő ellátás kötelességünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Mindenki számára hasznos üzleti kapcsolat létesítése!

Hot Tags: Rozsdás kerti szobrászat Corten Steel, Kína, gyár, szállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet