15MnVN acélár

15MnVN acélár

15MnVN acél ár A magas hozamú acél rendkívül költséghatékony megoldás, az acélkeretes épületek esetében az ilyen költségcsökkentés és a tervezés egyszerűsítése üdvözlendő. Termékadatok A nagy teljesítményű acél egy folyamatosan fejlődő technológia, amely egyre nagyobb igényeket támaszt a magasabb ...
Csevegj most

Termék részletek

15MNVN acélár

A magas hozamú acél rendkívül költséghatékony megoldás, az acélvázas épületek esetében az ilyen költségcsökkentés és a tervezés egyszerűsítése üdvözlendő.

Termék leírás

termék név Nagy teljesítményű, alacsony ötvözetű acéllemez
Alapértelmezett GB / T1591-88
Anyag 12Mn 16Mn 14MnNb 15Mn 15MnVN
Bizonyítvány ISO / SGS
Felület Skin Pass
Alak Tányér
Minőség Első osztályú acéllemez
Szolgáltatás 24 óra online
Ekvivalens fokozat Q390 Q420 SM490 S355
Ekvivalens szabvány HU / T1591-94 JIS ASTM EN
Termék kulcsszavak 15MNVN acélár, 15MNVN acéllemez, 15MNVN anyag


A nagy teljesítményű acél egy folyamatosan fejlődő technológia, amely egyre nagyobb igényt támaszt a magasabb hozammal és az alacsonyabb súlyokkal szemben. A daru és az emelőipar az egyik olyan piac, amely ezt a technológiát előmozdítja.


Commom alkalmazások

Hidak, épületek, autóipari és teherautó-alkatrészek, vasúti kocsik, rakomány konténerek, teherautók, építőipari berendezések, szerkezeti csövek, világítási szabványok és átviteli pólusok.

15MNVN acélár

Adatlap

Egyenértékű acéllemez minőségű


GB / T1591-88

GB / T1591-94

12Mn

Q295

16Mn, 14MnNb

Q345

15MnV

Q390

15MnVN

Q420


Kémiai összetétel


15MNVN acélár

Alkalmazások

Fúrótorony, elektromos lapátok, elektromos kerékdömperek, bányászati járművek, kotrógépek, rakodógépek, buldózerek, mindenféle daru, szénbánya hidraulikus támaszték és egyéb mechanikai berendezések és egyéb szerkezeti elemek, amelyeket bányászatban és mindenféle mérnöki konstrukcióban használnak.


15MNVN acélár

céginformáció

GNEE STEEL GROUP

15MNVN acélár

Szakemberek vagyunk az anyagellátásban, hogy megfeleljenek a projekt egyedi igényeinek, méretétől, hatókörétől vagy nehézségétől függetlenül.


Mint a magasan képzett termékek, mint például a Cor-Ten acél, zökkenőmentes / hegesztett cső és cső, lemez és berendezések speciális szállítója, olyan iparágak számára, mint a nyomás alatti tartály, a hőcserélő.


Elsősorban az olaj- és gázipar, a petrolkémia, az energiatermelés, a szárazföldi és az offshore ipar és más iparágak és az energiaipar területén szolgáltatást nyújtunk.

Miért válasszon minket

Tanúsítványok és partner

15MNVN acélár

Előnyeink:

1. A professzionális értékesítési csapatunk száma 36, több mint 10 éves tapasztalattal.


2. Mi vagyunk kapcsolt exportáló vállalat Anyang vas és acél malom, éves termelés több mint 10 millió tonna, főleg foglalkozó acéllemez, acél tekercs, hidegen hengerelt acél, horganyzott acél, acélcső, csatorna, szög bár, H gerenda stb


3. A professzionális minőségellenőrző csoport 15-ös száma, az intenzív feldolgozócsapat 28, a tároló és logisztikai csapat számozott 23-at.


4. 78 kiváló együttműködő acélmalom, például Wugang, Angang, Xingang, TPCO, Baosteel, Wuhan acél, Xiangtan acél, Nangang, Anshan acél, Masteel, Rizhao, Puyang és Xingcheng acél.


5. Gazdag tapasztalattal és kapacitással rendelkezünk a nagyméretű rendelés és projektek kezelésére, például sok éve a venezuelai legnagyobb olajcsoportot ellátó PDVSA-t szállítjuk.


Ügyfél

15MNVN acélár
Csomagolás és szállítás

CSOMAG:

Minden megrendelés az ügyfél szabványai szerint csomagolva van, beleértve az exportra való felkészülést, mint például a fa tok, raklap vagy az ügyfél igényei szerint. Minden szállítási dokumentációt a P235 GH Steel Platedelivery-től kapunk malomtól az ügyfélig.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ:

3-20 nappal a megrendelés megerősítése után, a szállítási határidőt a gyártási szezon és a rendelési mennyiség alapján kell meghatározni.

15MNVN acélárKathy Liu névkártya --- 已 改

Hot Tags: 15mnvn acélár, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like