Nagy szilárdságú acéllemez Q550

Nagy szilárdságú acéllemez Q550

Nagy szilárdságú acéllemez Q550 Nagy teherbírású acéljainkat nehéz tehergépkocsikról, acélszerkezetekre és mobil darukra tervezték. Aalso speciális offshore-minőségben szolgált. Termékinformáció A GNEE acél HSLA acéljai (nagy szilárdságú alacsony ötvözet) ...
Csevegj most

Termék részletek

Nagy szilárdságú acéllemez Q550

A nagy teherbírású acélok nehéz tehergépkocsiktól, acélszerkezetekig és mobil darukig hihetetlen terhelési terhelés mellett tervezték a munkát. Aalso speciális offshore-minőségben szolgált.

Termék leírás

termék név Nagy szilárdságú alacsony ötvözetű acéllemez
Alapértelmezett GBT16270
Anyag Q500 Q550 Q620 Q690
Alak Lakás
Előnyök Pontos méret
Minta Tesztelhető
Minőség Első osztályú HSLA acél
Ekvivalens szabvány BS EN DIN ASTM JIS
Ekvivalens fokozat A572 SM400 S355JO StE355
Bizonyítvány ISO 9001: 2008 / SGS / BV
Termék kulcsszavak nagy szilárdságú acéllemez q550, Q690E szerkezeti acéllemez, Q690E acél specifikáció


A GNEE acél HSLA- acéljai (nagy szilárdságú alacsony ötvözet) a kiváló magas hozamú tulajdonságok elősegítésére szolgálnak, ami viszont rendkívül költséghatékony lehetőséget jelent a vásárlók számára. Sok esetben a HSLA acél használata csökkenti a projektben szükséges anyagmennyiséget anélkül, hogy veszélyeztetné a létesítmény minőségét és biztonságát, mivel lehetővé teszi az ügyfél számára az anyagvastagság csökkentését.

Nagy szilárdságú acéllemez Q550

Adatlap

Kémiai összetétel

Nagy szilárdságú acéllemez Q550


Alkalmazások

Fúrótorony, elektromos lapátok, elektromos kerékdömperek, bányászati járművek, kotrógépek, rakodógépek, buldózerek, mindenféle daru, szénbánya hidraulikus támaszték és egyéb mechanikai berendezések és egyéb szerkezeti elemek, amelyeket bányászatban és mindenféle mérnöki konstrukcióban használnak.


Nagy szilárdságú acéllemez Q550


Ha elégedett a q550-es, nagy szilárdságú acéllemezünkkel, várjuk, hogy rendeljen meg velünk. Mint az egyik legjobb alacsony ötvözetű nagy szilárdságú acéllemez gyártók és beszállítók Kínában, mi van ömlesztett meleg eladó termékek raktáron az Ön által választott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta érdekében forduljon a gyárhoz. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: nagy szilárdságú acéllemez q550, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like