WH60 alacsony ötvözetű nagy szilárdságú acél

WH60 alacsony ötvözetű nagy szilárdságú acél

WH60 nagy szakítószilárdságú acél A nagy teherbírású acélszerkezetek és a nagy teherbírású acélok hihetetlen terhelési terhelés mellett dolgoznak. Termékadatok A magas hozamú acél rendkívül költséghatékony megoldás - például teljesen megoldja a problémákat ...
Csevegj most

Termék részletek

WH60 nagy szakítószilárdságú acél

A nagy teherbírású acélok nehéz tehergépkocsiktól, acélszerkezetekig és mobil darukig hihetetlen terhelési terhelés mellett tervezték a munkát.

Termék leírás

termék név Fe430 szerkezeti acéllemez
Alapértelmezett ISO630 GB
Anyag Fe430 Fe510 WH60
Alak Lapostányér
Felület Skin Pass
Minőség Első osztály
Bizonyítvány SGS / BV / ISO 9001: 2008
Minta Ingyenes minták állnak rendelkezésre
Ekvivalens fokozat S355JR A572M StE420 SM490Y 55F
Ekvivalens szabvány EN ASTM DIN JIS BS
Termék kulcsszavak WH60 nagyfeszültségű acél, WH60 nagy szilárdságú acél, WH60 nagy teljesítményű acél


A magas hozamú acél rendkívül költséghatékony megoldás - például a „túlméretezett” tervezési projektek eredményeként teljesen megoldja a problémákat, mivel csökkenti a szükséges acélanyag mennyiségét a minőség vagy a biztonság veszélyeztetése nélkül. Természetesen az acélkeretes épületek esetében ez a költségcsökkentés és a tervezés egyszerűsítése üdvözlendő.

 

Az anyag nehéz lemezekként, gyártott részekként vagy lapként szállítható. A gnee acél nagy mennyiségű acélból készíthet raktárkészletet globális alapon. Ügyelni kell arra, hogy a magas hozamú szerkezeti acél kiválasztásakor ellenőrizze az alkalmasságot.

WH60 nagy szakítószilárdságú acél

Adatlap

WH60 nagy szakítószilárdságú acél

Alkalmazások

Fúrótorony, elektromos lapátok, elektromos kerékdömperek, bányászati járművek, kotrógépek, rakodógépek, buldózerek, mindenféle daru, szénbánya hidraulikus támaszték és egyéb mechanikai berendezések és egyéb szerkezeti elemek, amelyeket bányászatban és mindenféle mérnöki kivitelben használnak.


WH60 nagy szakítószilárdságú acél

céginformáció

GNEE STEEL GROUP

WH60 nagy szakítószilárdságú acél

Szakemberek vagyunk az anyagellátásban, hogy megfeleljenek a projekt egyedi igényeinek, méretétől, hatókörétől vagy nehézségétől függetlenül.


Mint a magasan képzett termékek, mint például a Cor-Ten acél, zökkenőmentes / hegesztett cső és cső, lemez és berendezések speciális szállítója, olyan iparágak számára, mint a nyomás alatti tartály, a hőcserélő.


Elsősorban az olaj- és gázipar, a petrolkémia, az energiatermelés, a szárazföldi és az offshore ipar és más iparágak és az energiaipar területén szolgáltatást nyújtunk.

Gyár

WH60 nagy szakítószilárdságú acél & lt; img src = "// sc01.alicdn.com/kf/HTB1w.FEac_vK1RkSmRyq6xwupXa9/230056625/HTB1w.FEac_vK1RkSmRyq6xwupXa9.jpg" stílus = "szélesség: 750px; magasság: 500px; margó-bal: 0px; margó-top: 0px „; szélesség = "750,0" magasság = "500,0" alt = "WH60 nagy szakítószilárdságú acél" & gt;

Csapat

WH60 nagy szakítószilárdságú acél & lt; img src = "// sc02.alicdn.com/kf/HTB1A08HadfvK1RjSszhq6AcGFXac/230056625/HTB1A08HadfvK1RjSszhq6AcGFXac.jpg" style = "szélesség: 750px; magasság: 500px; margó-bal: 0px; margó-top: 0px;" szélesség = "750,0" magasság = "500,0" alt = "WH60 nagy szakítószilárdságú acél" & gt;
Miért válasszon minket

Előnyeink:

1. A professzionális értékesítési csapatunk száma 36, több mint 10 éves tapasztalattal.


2. Mi vagyunk kapcsolt exportáló vállalat Anyang vas és acél malom, éves termelés több mint 10 millió tonna, főleg foglalkozó acéllemez, acél tekercs, hidegen hengerelt acél, horganyzott acél, acélcső, csatorna, szög bár, H gerenda stb


3. A professzionális minőségellenőrző csoport 15-ös száma, az intenzív feldolgozócsapat 28, a tároló és logisztikai csapat számozott 23-at.


4. 78 kiváló együttműködő acélmalom, például Wugang, Angang, Xingang, TPCO, Baosteel, Wuhan acél, Xiangtan acél, Nangang, Anshan acél, Masteel, Rizhao, Puyang és Xingcheng acél.


5. Gazdag tapasztalattal és kapacitással rendelkezünk a nagyméretű rendelés és projektek kezelésére, például sok éve a venezuelai legnagyobb olajcsoportot ellátó PDVSA-t szállítjuk.Tanúsítványok és partner


WH60 nagy szakítószilárdságú acél

Ügyfél

WH60 nagy szakítószilárdságú acél


Ha elégedett a mi wh60 alacsony ötvözetű, nagy szilárdságú acélunkkal, várjuk, hogy rendeljen meg velünk. Mint az egyik legjobb alacsony ötvözetű nagy szilárdságú acéllemez gyártók és beszállítók Kínában, mi van ömlesztett meleg eladó termékek raktáron az Ön által választott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta érdekében forduljon a gyárhoz. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: wh60 alacsony ötvözetű nagy szilárdságú acél, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like