Factory Supply LR Hajóépítés Acéllemez

Factory Supply LR Hajóépítés Acéllemez

A Lloyd's hajózási nyilvántartás szerint a közös erõs hajólapok LR Grade A, LR B fokozat, LR D osztályú és LR E fokozat elsõsorban hajó testek felépítéséhez használatosak. Az A fokozat az alacsony hõmérsékletû ütközéses vizsgálattal a centiméterben, a B fokozat 0 ℃, D fokozat mínusz 20 ℃, és az E fokozat mínusz 40 ℃.
Csevegj most

Termék részletek

A Lloyd's hajózási nyilvántartás szerint a közös erõs hajólapok LR Grade A, LR B fokozat, LR D osztályú és LR E fokozat elsõsorban hajó testek felépítéséhez használatosak. Az A fokozat az alacsony hõmérsékletû ütközéses vizsgálattal a centiméterben, a B fokozat 0 ° C, D fokozat mínusz 20 ° C, és az E fokozat mínusz 40 ° C. Egyéb rokon LR fokozatok LR fokozatúak AH32, LR fokozat AH36, LR fokozat AH40, LR fokozatú DH36, LR fokozat DH40, LR fokozat EH36, LR fokozat eh40.


Ha elégedett vagyunk a gyár szállító lr hajóépítés acéllemez, szívesen rendeléseket velünk. Mint az egyik legjobb hajóépítő acéllemez gyártók és beszállítók Kínában, van tömeges forró eladási termékek raktáron az Ön által kiválasztott. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta eléréséhez lépjen kapcsolatba gyárainkkal. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: gyári beszállító lr hajógyártó acéllemez, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, vegyi összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet