NK tengeri acéllemez

NK tengeri acéllemez

Acéllemez, perlitszövet hőálló acél, magas hőmérsékleten magas hőszilárdsággal (δb ≥ 440MPa) és oxidációs ellenállással rendelkezik, és bizonyos ellenállással rendelkezik a hidrogén korrózióval szemben. Mivel az acél nagy mennyiségű Cr, C és más ötvöző elemeket tartalmaz, az acél oltási hajlandósága ...
Csevegj most

Termék részletek

NK tengeri acéllemez

Acéllemez, perlitszövet hőálló acél, magas hőmérsékleten magas hőszilárdsággal (δb ≥ 440MPa) és oxidációs ellenállással rendelkezik, és bizonyos ellenállással rendelkezik a hidrogén korrózióval szemben. Mivel az acél nagy mennyiségű Cr, C és más ötvöző elemeket tartalmaz, az acél oltási tendenciája nyilvánvalóbb, rossz hegeszthetőség.

Az acéllemez rendkívül nagy szilárdságú acél, nagy szilárdsággal és szilárdsággal, az edzhetőség szintén jó, nincs nyilvánvaló érzékenységi törékenysége, az oltási és edzési kezelésnek magasabb a fáradtsági határértéke és az anti-impakt képessége, az alacsony hőmérsékleten történő ütési szilárdság jó. Az acél alkalmas nagy és közepes méretű műanyag formák gyártására, amelyek bizonyos szilárdságot és szilárdságot igényelnek.

A magas hőmérséklet magas kúszószilárdsággal és tartós szilárdsággal rendelkezik. Az acélt hőkezelő oldatként általában lehűtjük és edzjük. Műanyag öntött acélként, kiváló megmunkálhatósággal és jó mechanikai tulajdonságokkal.

Kémiai összetevők

Szén C: 0,38–0,45%

Szilícium-Si: 0,17–0,37%

Mn Mn: 0,50–0,80%

Kén S: a maradványtartalom ≤ 0,035%

Foszfor P: Hagyja meg a maradéktartalmat ≤0,035%

Cr Cr: 0,90 - 1,20%

Ni: megengedett maradéktartalom ≤0,030%

Réz-Cu: megengedett maradéktartalom ≤0,030%

Molibdén Mo: 0,15–0,25%


Hot Tags: tengeri acél lemez nk fokozat, Kína, gyár, szállítók, gyártók, ár, ömlesztve, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

You Might Also Like