Q620

Q620

Q620 acélár A nagy teherbírású acélok nehéz tehergépkocsiktól, acélszerkezetekig és mobil darukig hihetetlen terhelési terhelés mellett tervezték. Aalso speciális offshore-minőségben szolgált. Termékinformációk A GNEE acél HSLA acéljai (nagy szilárdságú alacsony ötvözet) a következők:
Csevegj most

Termék részletek

Q620 acél ár

A nagy teherbírású acélok nehéz tehergépkocsiktól, acélszerkezetekig és mobil darukig hihetetlen terhelési terhelés mellett tervezték a munkát. Aalso speciális offshore-minőségben szolgált.

Termék leírás

termék név Nagy szilárdságú alacsony ötvözetű acéllemez
Alapértelmezett GBT16270
Anyag Q500 Q550 Q620 Q690
Alak Lakás
Előnyök Pontos méret
Minta Tesztelhető
Minőség Első osztályú HSLA acél
Ekvivalens szabvány BS EN DIN ASTM JIS
Ekvivalens fokozat A572 SM400 S355JO StE355
Bizonyítvány ISO 9001: 2008 / SGS / BV
Termék kulcsszavak Q620E acélár, Q620E acéllemez, Q620E anyag


A GNEE acél HSLA- acéljai (nagy szilárdságú alacsony ötvözet) a kiváló magas hozamú tulajdonságok elősegítésére szolgálnak, ami viszont rendkívül költséghatékony lehetőséget jelent a vásárlók számára. Sok esetben a HSLA acél használata csökkenti a projektben szükséges anyagmennyiséget anélkül, hogy veszélyeztetné a létesítmény minőségét és biztonságát, mivel lehetővé teszi az ügyfél számára az anyagvastagság csökkentését.

Q620E acélár

Adatlap

Kémiai összetétel

Q620E acélár


Alkalmazások

Fúrótorony, elektromos lapátok, elektromos kerékdömperek, bányászati járművek, kotrógépek, rakodógépek, buldózerek, mindenféle daru, szénbánya hidraulikus támaszték és egyéb mechanikai berendezések és egyéb szerkezeti elemek, amelyeket bányászatban és mindenféle mérnöki konstrukcióban használnak.


Q620E acélár


Ha elégedett a q620-mal, várjuk, hogy rendeljen meg velünk. Mint az egyik legjobb hajógyártó acéllemez gyártója és beszállítója Kínában, az Ön által választott ömlesztett, forró eladási termékeket raktározzuk. A részletes kémiai összetétel és a szabad minta érdekében forduljon a gyárhoz. Versenyképes árat és jó szolgáltatást kínálnak.
Hot Tags: q620, Kína, gyár, beszállítók, gyártók, ár, ömlesztett, raktáron, kémiai összetétel, forró eladás, ingyenes minta

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet